Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Résultat de recherche d'images pour "home picture"

II.4. Beveiligde toegang tot de applicaties
Om in orde te zijn voor de toegang van uw centrum en uw medewerkers volgt u de verschillende stappen (zie document)
II.4.1. Toegang tot de site van de sociale zekerheid
De toegang van uw centrum tot de TDI-registratiemodules wordt beheerd op de site van de sociale zekerheid www.socialsecurity.be.
Als u een bedrijf bent dat mensen in dienst heeft, bent u waarschijnlijk al geregistreerd op dit portaal als werkgever bij de RSZ, voor het gebruik van Dimona bijvoorbeeld.
Een ziekenhuis moet worden geïdentificeerd met zijn RIZIV-nummer, een ander type centrum met zijn ondernemingsnummer.
Iemand uit uw centrum wordt aangewezen als "verantwoordelijke toegangen" en kan omgaan met alle functies op deze site.
Als u nog niet bent geregistreerd op dit portaal, dan kunt u dat doen via het aangepaste formulier.
II.4.2. De vereiste hoedanigheid activeren
De toegang tot de site van de sociale zekerheid wordt verder onderverdeeld in "Hoedanigheden" die u meer specifieke toegangen zullen geven. Elke hoedanigheid wordt beheerd door een "lokale beheerder".
 U moet dus de juiste hoedanigheid activeren om toegang te krijgen tot de TDI:
- behalve de hoedanigheid "Werkgever bij de RSZ" moet een centrum ook de hoedanigheid "Behandelingscentrum" activeren en de rechten geven op alle beveiligde toepassingen (waaronder "Treatment Demand Indicator Register (TDIR)");
- ziekenhuizen moeten de hoedanigheid "medische hulpverlener : ziekenhuis" geactiveerd hebben voor de beveiligde applicatie "Treatment Demand Indicator Register (TDIR)".
II.4.3. Toegang voor gebruikers
Zodra uw centrum de toegang en de vereiste hoedanigheden heeft, kan de persoon "Verantwoordelijke toegangen" van het centrum of de lokale beheerder van de hoedanigheid vervolgens binnen uw instelling personen aanwijzen als "Gebruikers", waardoor zij toegang krijgen tot de TDI-applicatie.
Deze aanwijzing gebeurt via de functie "Gebruikers-subafdelingen" of door nieuwe gebruikers te registreren met hun socialezekerheidsnummer.