Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Résultat de recherche d'images pour "home picture"

II.3. Benodigdheden om van start te gaan
Naast een computer (Windows, Mac of Linux) met een internetverbinding is een minimale computeruitrusting vereist om toegang te krijgen tot de TDI-modules:
 
lD-kaartlezer
 Dit is een kleine box die kan worden aangesloten op een USB-poort van uw computer. Soms is er al een ingebouwd in uw computer of in het toetsenbord. U kunt dit kopen in computerwinkels voor ongeveer 15 euro.
Verbinding maken met de applicatie via andere identificatiemethoden is niet mogelijk (bijvoorbeeld token).
 
Software België eIDViewer
 Om uw ID-kaart te kunnen lezen, moet u ook de juiste software installeren. Om de eID-software op uw computer te installeren, heeft de federale overheidsdienst een eenvoudige oplossing ontwikkeld, die u kunt vinden op www.eid.belgium.be >> eID Quick Install.
 
De PIN-code van de ID-kaart van de persoon die zal coderen
Elke persoon die de applicatie wil gebruiken, moet beschikken over een elektronische identiteitskaart en zijn of haar PIN-code kennen. Deze PIN-code krijgt u bij het afhalen van uw ID-kaart op het gemeentehuis. Als u de code vergeet of verliest, moet u teruggaan naar uw gemeentehuis om een nieuwe te krijgen.
 
Controleer de werking van uw lezer
Om na te gaan of alles goed werkt, kunt u een lezingstest van uw ID-kaart uitvoeren op www.test.eid.belgium.be
 
Browsers
De volgende browsers ondersteunen het gebruik van de ontwikkelde modules:
Internet Explorer
Google Chrome. Downloaden gaat snel, gemakkelijk en gratis.
Mozilla Firefox. Downloaden gaat snel, gemakkelijk en gratis. U moet wel een extra module installeren om de ID-kaart te gebruiken.